Poklanjamo 2 knjige #ŽeneBiH!

Prošlo je neko vrijeme otkako je knjiga #ŽeneBiH objavljena, te smo u međuvremenu dobile mnoštvo vaših sjajnih reakcija i fotografija. Kako bismo na neki način proslavile, odlučile smo ponovo pokloniti dva primjerka knjige #ŽeneBiH! Znamo da ima mnogo žena iz BiH koje su se trebale naći u ovoj knjizi, i uvijek napominjemo da nam je žao što nismo uspjele uvrstiti više žena. Stoga želimo od vas saznati ko su #ŽeneBiH koje vas inspiriraju i koje bi se mogle naći u nekom potencijalnom budućem izdanju knjige #ŽeneBiH! Napišite nam u komentarima na ovom Facebook postu ➡️ https://tinyurl.com/yxsabh69 imena i prezimena žena koje su vaša inspiracija, njihovo zanimanje i ono što vas u njihovom djelovanju inspirira. U utorak, 9.4., ćemo nasumično izabrati dvije osobe koje će dobiti po primjerak knjige #ŽeneBiH. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima/cama i pozovite ih da nam napišu ko su #ŽeneBiH koje inspiriraju i njih!

Pravila:
– Pravo na učešće ostvaruju osobe koje su lajkale stranicu #ŽeneBiH na Facebooku, bez obzira na mjesto stanovanja.
– Pravo na učešće ne ostvaruju osobe koje postave komentar na drugim društvenim mrežama ili na drugom postu, osim iznad navedenog.
– Knjiga se ne može zamijeniti za novac.
– Dobitnici/e knjige će biti obaviješteni/e do 10.4.2019.
– Svaka osoba može unijeti više komentara na post.
– ŽeneBiH zadržavaju pravo da diskvalificiraju i obrišu komentare osoba koji šire govor mržnje, ili koriste lažne profile.